Hyra byggställning i trappa Stockholm

Hyra byggställning i trappa Stockholm

Vill ni hyra byggställning i trappa Stockholm? Kontakta oss, vi kan allt om byggställningar, både i trappor och på plan mark.

Vi har lång erfarenhet av byggställningar i trappa, och står gärna till tjänst med att diskutera fram tillsammans med er vilken ställning som passar bäst för det jobb ni behöver göra. När det gäller byggställningar i trappa är det fler faktorer än annars som påverkar vilken ställning som blir bäst, så tveka inte att kontakta oss.

Byggställning i trappa. Priser?

Vad kostar det att hyra byggställning i trappa undrar många av våra blivande kunder. Det är en svår fråga att svara på, eftersom svaret beror av många faktorer – hur stor ställning som behövs, måtten på trappan, och vilket jobb som ska göras. Om ni hör av er till oss hjälper vi till med att ta fram rätt lösning för just er, och då vet vi även vad det kostar.

Vår långa erfarenhet gör att ni kan känna er trygga med oss som ställningsleverantör. Vi strävar alltid efter att ha nöjda kunder och diskuterar gärna era behov för att ni ska få helt rätt lösning på plats.

Vi hyr ut och säljer byggställning för trappor

Vill ni köpa eller hyra byggställning i trappa Stockholm så hjälper vi gärna till. Vi har flera olika varianter av byggställningar för trappor, och vi både hyr ut och säljer dem. Priset beror av vilken variant ni behöver, så kontakta oss så kan vi gemensamt komma fram till den bästa lösningen för just er.

Byggställningar för trappor

Om ni behöver hyra byggställning för trappor så finns det flera olika modeller att välja mellan. Vilken som passar just era behov bäst beror på vilka förutsättningar just ni har. Kontakta oss för att diskutera vidare, så ser vi till att ni får rätt ställning för jobbet. Några av de byggställningar för trappor som finns är

● Fasadställning, som är en fast byggställning som monteras så att den passar med trappans höjd och bredd.
● En platsbyggd byggställning i trä, som är exakt avpassad för att använda delar av trappan som stöd istället för ben
● En rullställning går att använda även för trappor, om den monteras så en del av trappan används som stöd

Tänk på att alltid vara noga med att förankra ställningen för att den ska stå stadigt och vara säker att arbeta från.

Vill du ha montering?

Det klurigaste med att hyra byggställning i trappa Stockholm är troligtvis själva monteringen. Att montera en byggställning i en trappa är lite krångligare än att montera den på slät mark, eftersom trappans bredd utgör ytterligare en begränsning. Beroende på hur trappan är utformad så kan det också krävas olika monteringslösningar.

Om ni inte har stor vana vid ställningsmontering så kan det vara en bra idé att boka oss för montering av ställningen. Vi har stor erfarenhet av montering av byggställningar i trappa, så ni kan känna er helt trygg med att anlita oss för monteringen.