Hyra fasadställning Stockholm

Hyra fasadställning Stockholm

Letar ni efter någonstans där ni kan hyra fasadställning Stockholm? Kontakta oss, vi kan allt om fasadställningar, och har ett stort utbud av ställningar att erbjuda er.

Med en fasadställning blir många av de utvändiga jobben på ert hus mycket lättare, säkrare och snabbare. Dessutom kommer ni högre upp än med en stege. En fasadställning gör dessutom att ni kan vara flera som arbetar samtidigt, och då går ju jobbet ännu snabbare.

Eftersom en fasadställning gör att ni kommer arbeta på hög höjd, tänk på att vara noga med säkerheten. Förankra alltid fasadställningen ordentligt på flera ställen, både längs med och på höjden. Se till att montera alla eventuella säkerhetsräcken. Om ni är flera som arbetar på fasadställningen samtidigt, jobba inte direkt ovanför varandra, utan håll er i olika sektioner så slipper ni tappa verktyg på varandra.

Fasadställning priser

Vad finns det för fasadställning priser, undrar många. Ett annat sätt att ställa den frågan är vad kostar det att hyra fasadställning Stockholm. Svaret på båda frågorna är att det beror på en mängd olika faktorer. Vi står gärna till tjänst med rådgivning och rekommendationer om vad som behövs för just ert jobb, och när vi väl har kommit fram till det är det inga svårigheter att ge er ett pris för den aktuella konfigurationen.

Vi hyr ut och säljer fasadställning

Oavsett om ni har tänkt er att köpa eller hyra fasadställning Stockholm så bör ni kontakta oss. Vi hyr ut och säljer fasadställningar i Stockholm, och hjälper er med rekommendationer om vad som passar bäst för det specifika jobbet.

Vad ni behöver för fasadställning kommer att ha stor inverkan på priset för den. Olika ställningar passar olika bra till olika arbeten, och även den omgivande miljön påverkar vilken fasadställning som passar er bäst.

5 orsaker till att välja som leverantör av fasadställningar

Det finns en mängd olika anledningar till varför ni ska välja oss som leverantör när ni vill köpa eller hyra fasadställning Stockholm.

1. Vi har ett stort och brett sortiment, så vi kan erbjuda alla våra kunder den bästa ställningen för deras specifika behov
2. Vår långa erfarenhet gör att vi är en perfekt partner för att avgöra vilken typ av fasadställning ni har behov av
3. Vi är flexibla och kunniga inom allt som rör fasadställningar
4. Våra priser är konkurrenskraftiga
5. Vi kan erbjuda montering av våra ställningar för de kunder som vill och behöver det

Utöver dessa viktigaste punkter så vill vi gärna framhålla ytterligare en anledning, nämligen att vi gärna står till tjänst med rådgivning baserad på er unika situation när ni funderar på att hyra fasadställning Stockholm.

Vill du ha montering?

Vi har full förståelse för att en del av våra kunder som tänker köpa eller hyra fasadställning Stockholm inte vill eller kan montera ställningen på egen hand. Då står vi självklart till tjänst med den servicen. Kontakta oss om ni vill ha fasadställningen monterad.

Hur monterar man och bygger en fasadställning?

För att kunna avgöra om man vill montera själv när man ska hyra fasadställning Stockholm behöver man veta hur man gör. Det är inte speciellt svårt att montera en fasadställning, men det är tungt och kan vara lite krångligt, vilket gör att det kan ta ganska mycket tid om man inte är en van ställningsmontör.

Vi rekommenderar att ni börjar bygga nerifrån, och ser till att montera ihop hela den nedersta våningen innan ni börjar bygga uppåt. Var även noga med att förankra ställningen i fasaden ni bygger den mot för att försäkra er om att den inte kan välta. Börja inte använda fasadställningen till arbete innan den är helt färdigbyggd och väl förankrad.

Vilken är bäst?

Vilken fasadställning är då bäst? Tja, hur långt är ett snöre? Det finns en uppsjö av ställningar, så vilken som är bäst beror helt på vad ni har tänkt er att använda ställningen till och hur omgivningen ser ut.

När ni ska köpa eller hyra fasadställning Stockholm, kontakta oss för rådgivning. Tillsammans kommer vi fram till den bästa ställningen för er specifika situation och omgivning. Vi kan även diskutera om ni behöver hjälp med montering.

Trä eller aluminium

Den eviga frågan inom ställningsbranschen är trä eller aluminium. De olika materialen har olika för- och nackdelar så det går inte att säga det ena eller andra.

När ni behöver hyra fasadställning Stockholm, hör av er till oss så kan vi gemensamt komma fram till vilken ställning och vilket material som passar er bäst. Eftersom en stor del av hanteringen av en fasadställning är monteringen så har det såklart stor inverkan vad ni har för erfarenheter. Om ni är van vid att arbeta i trä med skruvdragare och såg så har ni lite annat utgångsläge än någon som aldrig har sågat en bräda.