Om oss

Vi jobbar med alla typer av byggställningar i Stockholm. Vår erfarenhet inom allt som rör bygg-, målar- och hantverksställningar gör att vi kan jobba nära våra kunder, och erbjuda råd och rekommendationer om vilken typ av ställning som passar bäst för just det jobb de har i tankarna och de förutsättningar som gäller på platsen. Det vi inte vet om ställningar är inte värt att veta.

Vi sätter stort värde i att vara flexibla, tjänstvilliga och lättillgängliga. Det ska vara lätt att få tag på oss, och det ska gå snabbt att få svar. Självklart erbjuder vi även helhetslösningar med montering av ställning för den som önskar det.

När behövs en byggställning

Det är lätt att tro att en byggställning bara behövs när ni ska måla eller bygga, men faktum är att en byggställning förenklar en hel del andra jobb också! Att hyra en byggställning underlättar till exempel rensning av hängrännor, takrengöring, klippning av höga häckar och plockning av frukt från träd.

När den första tanken om ett jobb är att det kräver en stege kan det vara värt att fundera över att hyra en ställning istället, eftersom det både gör jobbet snabbare och säkrare.

Varför ska du välja oss?

Det finns en mängd fördelar med välja oss som partner och leverantör av byggnadsställningar. Några av dem är

● Vi kan allt som har med byggnadsställningar att göra, vilket tillsammans med vår erfarenhet gör att våra kunder kan känna sig trygga med vårt samarbete
● Vi har ett stort sortiment och kan därmed erbjuda våra kunder unika lösningar som matchar deras behov på bästa sätt
● Vi strävar efter nöjda kunder och det betyder att vi gör allt för att förstå och möta våra kunders behov
● Vi erbjuder självklart montering av våra ställningar, eftersom vi vet att det ofta upplevs som svårt, tungt, krångligt och en riskfaktor

Partners.

Vår samarbetspartner printoz har mössor med tryck och diverse andra profilprodukter som de tillhandahåller oss med.