Hyra hantverkarställning Stockholm

Hyra hantverkarställning Stockholm

Kontakta oss om ni behöver hyra hantverkarställning Stockholm! Vi har lång erfarenhet av allt som rör uthyrning av hantverkarställningar, och hjälper gärna till med att ta fram rätt ställningslösning för just ert behov.

En hantverkarställning hjälper er att kunna utföra en mängd arbeten på högre höjder på ett tryggt och säkert sätt. Ni slipper vingliga stegar som måste flyttas hela tiden, och kan istället för att försöka hålla balansen fokusera på jobbet som ska göras.

Att hyra hantverkarställning kan vara en djungel – det finns en mängd olika typer, leverantörer och priser och det kan vara svårt att veta vad som passar bäst för just det jobb ni tänker utföra. Med oss som leverantör av ställning kan ni känna er trygga med ni får passande rekommendationer och oklanderlig service.

Hantverksställning priser

Frågan vad det kostar att hyra hantverkarställning Stockholm kan vara enkel vid första anblicken, men den är svår att svara på. Anledningen till det är att priset påverkas av så många olika faktorer, till exempel hur stor ställning som behövs, hur länge den ska användas och exakt vilken typ som blir bäst.

Hör av er till oss, så kan vi gemensamt komma fram till rätt lösning för just ert behov av hantverksställning.

Vi hyr ut och säljer hantverksställning

Vi ägnar oss åt både uthyrning och försäljning, så om ni vill köpa eller hyra hantverkarställning Stockholm rekommenderar vi att ni kontaktar oss.

Vi strävar efter nöjda kunder, och det skaffar vi genom att vara hjälpsamma och professionella. Vi kan allt om hantverkarställningar, och delar gärna med oss av vår kunskap för att se till att du får den ställning du behöver på plats och till rätt pris.

Hantverksställning – vad finns det för typer?

Det finns flera olika typer av hantverksställningar att hyra. Ett par av dem listar vi här nedanför:

● En fast monterad fasadställning ger ofta bra möjligheter att nå hela fasaden och utföra flera typer av jobb utan att behöva flytta ställningen
● En rullställning är precis som namnet antyder en byggställning monterad på två hjulpar. Den är oftast mindre än en fasadställning, och är lättare att flytta runt

Vilken ställning som passar bäst för just det jobb ni ska utföra beror även på hur omgivningen ser ut. Hör av er till oss och rådgör för att få den bästa möjliga ställningen för ert behov.

Vill du ha montering?

Som en del av vår service erbjuder vi de av våra kunder som så önskar hjälp med montering av hantverkarställning.

Det är inte helt enkelt att montera en hantverkarställning, det är många bitar som passas in på rätt ställe och det krävs även en del tunga lyft. Monteringen av ställningen kan i vissa fall ta lika lång tid som jobbet och därmed stå för en stor del av hyran, vilket kan vara värt att tänka på när ni funderar över kostnaden för att låta oss montera er ställning.