Hyra rullställning Stockholm

Hyra rullställning Stockholm

Behöver ni hyra rullställning Stockholm? Kontakta oss, så hjälper vi till med allt som behövs i samband med hyra!

En rullställning är en byggställning, oftast av aluminium, som sitter på hjul. Det gör att den är lätt och snabb att flytta, och istället för att montera ner och sedan upp igen så behöver ni bara rulla den till sin nya plats och fortsätta arbetet. Hjulen är låsbara för att rullställningen ska vara säker att arbeta från.

En rullställning är oftast mindre än andra typer av byggställningar, men det är ändå en hel del bitar som ingår. När ni hämtar ställningen ni hyrt, tänk på att ni behöver en bil med dragkrok, samt att bilen ska få lov att dra en tillräckligt tung last.

Rullställning priser (hör av er så hjälper vi er med rätt lösning)

En vanlig fråga är vad kostar det att hyra rullställning Stockholm. Svaret på det kan låta lite svävande, men priset beror på vilken rullställning ni behöver. Hör av er till oss, så diskuterar vi exakt vad ni behöver, och vad det kostar.

Priset för att hyra en rullställning kan påverkas bland annat av hur stor ställning som behövs, hur länge ni behöver ställningen, samt vilken typ av ställning som passar bäst i omgivningen. Ska du till exempel utföra fönsterputs stockholm på en villa behöver du en storlek av rullställning än om ni ska putsa fönstren på ett flerfamiljshus.

Vi hyr ut och säljer rullställning (hör av er för pris)

Oavsett om ni vill köpa eller hyra rullställning Stockholm så kan ni kontakta oss. Vi både hyr ut och säljer rullställningar. Med vår långa erfarenhet kan vi även hjälpa till med att komma fram till exakt vilken konfigurering av rullställning som passar bäst för det jobb ni har tänkt att använda den till.

Bra att veta om rullställningar (lista FAQ punkter)

När ni ska hyra rullställning Stockholm så finns det en del punkter som kan vara bra att känna till:

● Hjulen på rullställningen är låsbara, och glöm inte att faktiskt låsa dem innan ni använder ställningen
● En rullställning passar bäst att använda på platt och hård mark, annars kan det bli svårt att både flytta och låsa den
● Det finns stöttor till rullställningar för att göra dem säkrare och mer stabila
● Rullställningar är oftast gjorda i aluminium

Vi har lång erfarenhet av rullställningar i olika omgivningar och till olika jobb, och hjälper gärna till så att ni får rätt ställning till det jobb ni ska utföra.

Vill ni ha montering? (hör av dig)

Om ni behöver hjälp med montering så kan vi självklart stå till tjänst med det. Det kan vara lite tungt och krångligt att montera en ställning själv, men det är egentligen mer tidskrävande än svårt. Känns det osäkert, kontakta oss så bokar vi både hyra av ställning och montering.

Eftersom vi har lång erfarenhet och har monterat väldigt många rullställningar törs vi säga att vi är snabba och pålitliga. Om ni funderar över priset för montering så kan det vara värt att ta med i beräkningen att den totala hyrtiden troligen blir ganska mycket mindre om ni låter oss hjälpa till med monteringen.